Recenzii

Recomand +++
 
Data adaugarii: 04 November 2019
Adaugat de: Nechita
Am apelat la DJ Ian pentru petrecerea de nuntă. Colaborarea a fost la înălțimea așteptărilor, în absolut fiecare detaliu. Mulțumesc și recomand!
 
Data adaugarii: 25 October 2019
Adaugat de: Cristian
Am colaborat cu acest DJ si om minunat pt nunta noastra. Totul a fost peste asteptari. Recomand!!!
 
Data adaugarii: 18 September 2018
Adaugat de: giorgiana
Mi-am organizat petrecerea de 50 de ani. Dj IAN a fost fantastic. Seriozitate maximă! A venit cu două ore înainte de începere și și-a instalat tot ce avea nevoie pentru o petrecere reușită: instalație de lumini și fum, laptop cu conexiune la internet pentru orice melodie poate cineva să dorească să asculte. Muzica a fost super. Mai mult decât atât DJ Ian știe ce melodie să pună funcție de evoluția petrecerii! Pentru o petrecere reușită recomand dj IAN.
 
Data adaugarii: 19 August 2018
Adaugat de: Petrariu Marius
Am colaborat cu el pentru petrecerea de botez a fetitei mele. Totul a fost impecabil, muzica f ok si variata.
Recomand cu mare incredere :)
 
Data adaugarii: 07 June 2018
Adaugat de: Sorina
Am colaborat foarte bine cu DJ Ian, la petrecerea pe care eu am organizat-o:profesionalism, receptivitate, capacitate de a simti ritmul invitatilor. Multumesc!
 
Data adaugarii: 06 February 2018
Adaugat de: Simona C.
Multumim pt ca ati fost alături de noi ,ati facut atmosfera,la nunta noastra! Profesionist,seriozitate ,atitudine ,ambianta tot !Nu avem cuvinte !Ft frumoss Felicitari!
 
Data adaugarii: 11 October 2017
Adaugat de: Ghitulescu luciana
Un Dj cu care am stiut ca pot colabora foarte bine, pt ca e un om intelegator, cu experienta muzicala, dupa cum se poate observa si din cv, recomand cu toata increderea pt ca puteti merge pe mana lui, daca aveti incredere, sau, daca aveti preferinte proprii, aveti cu cine discuta fara probleme!!
Bravo, Iuliane, multumim pt evenimentul din 01.07.2017!!
 
Data adaugarii: 11 August 2017
Adaugat de: Mandasescu Bogdan
Cel mai bun nam cuvinte de multumire un om super profesionist. Multumesc mult am avut nunta perfecta si neam distrat cu toti. Cel mai bun om si DJ. Cu tot respectu Ady si Ana Maria. 22. 07. 2017. Bavaria iasi.
 
Data adaugarii: 26 July 2017
Adaugat de: Ady
Pe această cale vreau să îi mulţumesc Dj.Ian pentru profesionalismul şi experienţa de care a dat dovadă pentru siguranţa şi increderea oferită pe tot parcursul evenimentului şi a atmosferei create din data 03.09.2016 recomand Dj.Ian cu cea mai mare plăcere tuturor persoanelor.
 
Data adaugarii: 18 July 2017
Adaugat de: Zaharia

<< Start Previous 1 2 Next Last >>

Page 1 of 2


Adauga o parere
* fields are mandatory.
Nume:*
Email:*
Cod capcha:
Introduceti codul capcha:*
Parerea dumneavoastra:*