Recenzii

Un Dj cu care am stiut ca pot colabora foarte bine, pt ca e un om intelegator, cu experienta muzicala, dupa cum se poate observa si din cv, recomand cu toata increderea pt ca puteti merge pe mana lui, daca aveti incredere, sau, daca aveti preferinte proprii, aveti cu cine discuta fara probleme!!
Bravo, Iuliane, multumim pt evenimentul din 01.07.2017!!
 
Data adaugarii: 11 August 2017
Adaugat de: Mandasescu Bogdan
Cel mai bun nam cuvinte de multumire un om super profesionist. Multumesc mult am avut nunta perfecta si neam distrat cu toti. Cel mai bun om si DJ. Cu tot respectu Ady si Ana Maria. 22. 07. 2017. Bavaria iasi.
 
Data adaugarii: 26 July 2017
Adaugat de: Ady
Pe această cale vreau să îi mulţumesc Dj.Ian pentru profesionalismul şi experienţa de care a dat dovadă pentru siguranţa şi increderea oferită pe tot parcursul evenimentului şi a atmosferei create din data 03.09.2016 recomand Dj.Ian cu cea mai mare plăcere tuturor persoanelor.
 
Data adaugarii: 18 July 2017
Adaugat de: Zaharia
Am apelat la DJ IAN pentru a fi DJ-ul nostru la nunta. Imediat am realizat ca este un om deosebit, cu bun gust si de incredere. Aceste calitati au fost esentiale pentru noi, mai ales ca am organizat nunta de la 3000 de km distanta si nu ne-am vazut niciodata fata in fata inainte de nunta. DJ IAN a fost alaturi de noi in planuirea nuntii de la distanta, fara a ezita o secunda. Dorintele noastre in materie de muzica au fost ascultate si perfect armonizate cu atmosfera nuntii. Playlist-ul lui s-a modelat foarte bine pe parcursul serii cu dinamica invitatilor. DJ IAN a fost foarte serios, ajungand cu mult timp inaintea inceperii evenimentului pentru ca totul sa fie perfect la sosirea invitatilor.
Nu putem decat sa ii multumim si sa il recomandam din toata inima!
 
Data adaugarii: 15 July 2017
Adaugat de: Delia si Petru

<< Start Previous 1 2 Next Last >>

Page 2 of 2


Adauga o parere
* fields are mandatory.
Nume:*
Email:*
Cod capcha:
Introduceti codul capcha:*
Parerea dumneavoastra:*